Przepraszamy, ale musisz być zalogowany aby móc wykonać tę operację.
jakie to uczucie byc w spudnicy??
Załóż to się przekonasz ^_^
I spódnica pisze się przez Ó !!!
no co jak chcciałby wiedzieć to go nie obrażajcie
Naruto Uzumaki ma racje. Chlopak chce wiedziec a wy od razu ,,pedofil\'\' itp. faktycznie moze pytanie i nie jest najlepsze ale mozna odpowiedzec jak juz ktos sie pyta. A co do spodnic to normalne uczucie ;P
ja w szkole miałem pedofilów , wkładali tampony do plecakó dziwczyn a później na ocach nauczycielki wyjmowali albo m w tyłek wkładali
]ja w szkole miałem pedofilów , wkładali tampony do plecakó dziwczyn a później na ocach nauczycielki wyjmowali albo m w tyłek wkładali(za chwilę się o tampony spyta ;p ale bez urazy)
-.-\' osłabiacie mnie. Mam wrażenie, że nie znacie znaczenia słowa pedofil....
hehe. Ja kiedyś widziałem Paulinkę w spódnicy.
[cytat]jakie to uczucie byc w spudnicy??[/cytat] A co do tego pytania to odpowiadam: To zwykłe uczucie, ale mozna powiedzieć, że zimne, bo ja kiedy tylko ubiore spódnicę (A ubieram ją na codzien) jest mi zimno! To okropne... Tylko w lecie jest dobrze... ^.^
ooooooooo rikki dobre to bylo :D
Heh, może jeszcze ktoś zapyta jak to jest nosić rajstopy, co ;]
Jak to jest nosić rajstopy XD
no, zdziwiłabym się gdybyś nosił ;]
ja tam mogę nosić spódnicę, ale zależy jaką xD
Heh, ja tam ni zbyt lubię nosić miniówki. Ładnie mi w nich, ale ciągle mam wrażenie, że mi dupę widać i ni mogę usiąść ;) Ale długich też nie lubię... Najlepsze są do kolan ;)
heh ^^
^^
e spoko xD ja tam jak już mam nie zakładać spodni... to wole sukienki xD takie przed kolana... ale spódnice też nosze... XD
Nom. Ja kocham sukienki :) Bardziej od spodni ;]